Bad och hotellhäng

0

Idag blev en heldag på hotellet, vi har inte lämnat hotellområdet på Mikro Poli Kos med ett enda steg. Kan kännas slappt men ack så skönt, det är ju ändå semester. Jag njuter av att Sigrid badar för fullt, får lite dåligt samvete ibland när hon måste ha sin simdyna även fast hon kan simma. Hon vill helst bada utan men det blir alltid så att jag eller Martin badar med tjejerna i och med att en har koll på lilleman och då vill man ju att hon ska ha simdyna för säkerhets skull, om något skulle hända. Det gäller ju att vara med hela tiden när man badar med två små fiskar 🙂

Idag fick vi till det traditionella familjekortet, yes! (se bild ovan) Som ni kanske vet vi det här laget så är inte jag någon vidare bra shoppingturist på semestern. Men något jag köper och har köpt på alla resor sedan Sigrid föddes är varsin fotoram till barnen. Då är det ett måste med en bild på alla som var med på resan, som ett minne. När vi var på Kreta och i Istanbul fick jag dock inte tag på några ramar så då fick jag pyssla ihop egna. Tanken från början var att barnen skulle kunna ha dessa på sina rum, nja det var kanske lite ambitiöst. Sanningen är att de flesta ligger i garderoben utan bild i, men de är iallafall inhandlade inför dagen då jag inte har något att göra och får för mig att framkalla bilder och skapa fotovägg 🙂 Om den någonsin kommer… Här har jag redan hittat ramar i minimarten på hotellet så check på den!

 

IMG_2291

Badligan

IMG_2268

Alltså mys, tänk att få sitta och snicksnacka med denna lilla älskling med havet i bakgrunden, det är lycka för mig!

IMG_2275

Jag och mina 3 små godingar 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.