Bad och ansiktsmålning

0

Frukosten var riktigt bra, buffén var inte jättestor, inte restaurangen heller för den delen. Men däremot så kändes maten väldigt fräsch, bättre med en mindre buffé som är bra mat en en stor buffé som inte känns fräsch, om ni frågar mig. Vi har fått jättebra rum, vi bor högst upp på våning 6 i hotellet. Vi har 2 st dubbelrum med dörr emellan, helt perfekt i och med att vi har 2 badrum också och det är ju aldrig fel. Vi ser poolen och havet ifrån rummet men hotellet erbjuder inga rum med balkong och det är lite trist.

Vi har badat massa i den stora poolen som ligger precis vid havet. Där åt vi även lunch i poolbaren, det var helt okej men ganska så dyrt och barnen tyckte inte om pastan så de blev ju hungriga ganska så fort igen. Vi har nu fått reda på att det serveras både lunch och middagsbuffé i huvudrestaurangen där vi åt frukost varje dag så det kommer vi nog satsa på framöver.

Barnen blev mest glada för lekparken och lekrummet som låg precis bredvid poolen. Bra placering, i anslutning till lekparken låg även en barnpool till hälften täckt med tak så med skön skugga för Vilgot.

Dagens aktivitet i lekrummet var ansiktsmålning, tjejerna var så nöjda med sina fina målningar. Efter lunch ville de gå in dit igen och då kom de ut med hennamålning på arm respektive hand. Oh no, nu skulle de sitta still i 30 minuter för att det skulle torka. Vilket barn kan sitta still bredvid en lekpark och en pool i 30 minuter, iallafall inte mina. Tanken var säkert god med hennafärgen men hela Sagas klänning förstördes av färg och tatueringen hann bli utsmetad innan den han torka till ordentligt. I lekrummet jobbar en tjej som heter Michelle, hon har öppet där hela dagarna. Med henne i lekrummet kommer tjejerna verkligen vilja hänga, själv tycker jag inte det är superkul att vara inne och måla på semestern, jag hoppas de kan vara där lite själva så vi andra kan bada utanför så de ändå ser oss.

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.