Anja Beach Resort och Spa Phu Quoc

4
Anja Beach Resort och Spa Phu Quoc

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Anja Beach Resort och Spa på Phu Quoc är ett trevligt hotell som ligger precis på Long Beach. Det som var bäst med hotellet tyckte vi var att poolen och restaurangen ligger precis vid havet. Så när man badade/solade vid poolen eller åt lunch så hade man havsutsikt hela tiden.

Anja Beach Resort och Spa Phu Quoc boende

Hotellet erbjuder olika typer av rum som tex. dubbelrum med balkong, dubbelrum med havsutsikt, deluxe villa med terass mm. till suite med beachläge. Vi bodde i en deluxevilla med terass och var mycket nöjda. Det är skönt att ha terass när man reser med barn då får alla badsaker plats ute och behöver aldrig tas med in i rummet och så var det nära till poolen.

Anja Beach Resort och Spa Phu Quoc service

Servicen på hotellet var riktigt bra, både i restaurangerna och receptionen. Receptionen var verkligen behjälpliga när vi hade frågor. Barnen togs också emot på ett trevligt sätt och fick även julklappar av hotellet på julafton 🙂

Anja Beach Resort och Spa Phu Quoc läge

Hotellet ligger precis på stranden. Hotellets poolrestaurang hade öppet hela dagen och kvällen. Det fanns en del restauranger inom gångavstånd ifrån hotellet. Till Phu Quoc Night Market är det 5 km, billigt att ta en taxi. Hotellet ligger nära flygplatsen men det stördes vi inte alls av. Man hörde och såg flygplan starta och landa.

Anja Beach Resort och Spa Phu Quoc spa

Hotellet är även känt för sitt Mud Spa som ligger i en byggnad bredvid. Tyvärr ingen erfarenhet av det.

Tui erbjuder charterflyg direkt till Phu Quoc. Stort plus för den generösa frukostbuffén som varierades varje dag. Om man vill bara boka hotellet kan man göra det HÄR.

Mysigt hotellområde

I bakre delen av hotellområdet så ligger huvudbyggnaden med hotellrum

Vi bodde i en bungalow (deluxe villa är hotellets namn) med extrabädd och en egen liten terass. Riktigt trevligt rum och nära till både hav och pool.

Här kunde man chilla lite, spela spel eller läsa en bok

Poolområdet ligger precis vid stranden

Fin strand som städas varje dag av hotellet. Hotellen ligger som på rad och har alla sina egna solstolar på sin del av stranden. Det erbjöds även massage på stranden och hotellet hade även massage i sin regi.

Det kändes inte som det var så mycket solstolar varken på stranden eller poolen men det fanns alltid lediga och då bodde vi här i högsäsong över jul.

Anja Beach Resort och spa

Poolrestaurang med mat på menyn som passade hela familjen, alltifrån vietnamesiskt till pasta och pizza. Goda drycker också såklart.

Kan man få nog av kvällsbad och solnedgångar? Tror inte det!

4 KOMMENTARER

  1. Hej, vi har precis bokat det här boendet, bokade en villa. Vet du om det finns en bäddsoffa i villorna? Vi är två vuxna och tre barn och är osäkra på om villorna har för få sängar men det skulle finnas bäddsoffa?

    • Hej! Vi bodde i en deluxevilla där fanns ingen bäddsoffa så det var en bred dubbelsäng och en ca 80 cm extrabädd. Även om man får plats hela familjen i rummet så finns det inte plats för varsin säng (ofta så i Asien). Hotellet erbjuder även en suitevilla, tyvärr ingen info om det är x-bed i den. Mitt tips är att dubbelkolla bokningen ifall barnen är så stora så tre sängar inte räcker. Så ni får en skön semester och får sova gott! 🙂 Saigon Phu Quoc hotell är annars mitt favvohotell 😉 Bra läge och stort mysigt hotellområde!!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.