Hela ligan på plats

0

Vi satt på restaurangen mitt emot hotellet och åt lunch när vi med spänning inväntade att taxin med de andra skulle komma. Sigrid var mest förväntansfull ska jag väl säga, Saga är lite liten för att förstå. Till slut kom taxin och rullade in.

De ska bli så himla roligt att få uppleva Thailand tillsammans med mamma och Ida. Jennys familj också såklart. Jenny och Per har rest mycket i Thailand tidigare och om jag inte räknat helt fel så har Jenny och jag varit i Thailand tillsammans 3 gånger tidigare.

Första resan vi var iväg på tillsammans var vi 8 kompisar som åkte, då bodde vi på Railey beach utanför Ao Nang, underbart ställe, Koh Lanta och sedan Kata på Phuket. Den andra resan var det bara Jenny och jag, mysigt. Vi var på Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao och avslutade med Bangkok. Tredje resan var vi på Koh Koh Khao, Ao Nang och Patong på Phuket. Blev bara så fast i tankarna på var vi egentligen hade varit i Thailand Jenny och jag haha.

Mamma och Ida har aldrig varit här och jag är så himla glad att mamma besegrade sin flygrädsla och vågade att flyga så långt. Ida är i den åldern som man bara vill bli brun så hon reser vart som helst där det är solgaranti. Skulle jag med göra om någon annan betalade 🙂

Jag vet inte om vi hade valt att lägga upp resan lite annorlunda om alla hade varit med och bestämt. Jag och min familj bokade resan så tidigt så hotell, datum och allt var redan klart för länge sen när de andra hakade på. Tror det blir en bra kombo för alla, Ao Nang med massa shopping, restauranger, svenska menyer och turister. Det bästa med att bo i Ao Nang är att man lätt hoppar i en longtail båt till någon närliggande paradisstrand eller tar en speedbåt och upplever många fantastiska öar på en dag, I Love! Det är ju därför man bor här enligt mig 🙂

Sedan blir det beachboende på Koh Lanta, schysst resorthotell med stora pooler på stranden. Koh Lanta har så många mysiga strandrestauranger, huvudorten Saladan med dess utbus med shopping och restauranger. Och bäst av allt solnedgångarna på Klong Dao beach.

Jag hoppas vi alla kommer få två fantastiska veckor tillsammans!

IMG_2931

Väntar och väntar, när kommer de egentligen? 🙂

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.