9-årskalas och snart helg!

0

Tiden går fort, det spelar egentligen ingen roll vad man gör. Om man är hemma i vardagen eller i Thailand. Veckorna bara springer iväg, och nu är det redan fredag. (Och snart bara 3 veckor kvar, men det får vi prata mer om någon annan dag)

Idag fyller äldsta dottern 9 år! Hon började sitt firande redan igår då hon hade med sig fyra kompisar hem från skolan på kalas. Det var fulltös hela eftermiddagen och kvällen. Så roligt de har tillsammans och så mycket lek och skratt. Skönt med en pool utanför huset, ljudnivån blir lite lägre ute. Förutom att vi pumpade hög musik och hade dansstopp haha.

Idag ska våra thailändska grannar ha bröllop då dottern i huset gifter sig. De har fixat hela veckan har vi sett och nu är partytält och all dekoration på plats. Lär bli livat, det brukar thailändska bröllop bli 🙂

Idag ska vi hämta upp barnen på skolan för en överraskning för att Sigrid fyller år. Blir lite mer än en födelsedagsöverraskning som var meningen från början men jaja man lever ju bara en gång och kommer bli kul för hela familjen. Jag är verkligen dålig på att hålla överraskningar känner jag haha. Men insåg idag när mannen och jag pratade om det att det är nog för att se framemot något är halva grejen med en resa eller upplevelse. Och nu när det är en överraskning så kan ju inte barnen hinna se framemot det. De kommer iallafall bli överraskade!

Vi har en galet bra helg framför oss, jag längtar som tusan till att klockan ska bli 14, checka ut från jobbet och hämta kidsen i hyrbilen på skolan 🙂

Blev lite Happy Birthday glassar till kalaset!

En sareng kommer lastad med en pappa och 7 barn. Jag fick verkligen inte plats och jag fick för 9-åringen verkligen inte köra och hämta dem. Jag kör för sakta tycker hon, haha. Men vet ni, jag har blivit lite thaig av mig. När jag åker moppe själv utan familjen så har jag kommit på mig själv att jag glömmer hjälmen. Det är verkligen inte smart men så skönt när det fläktar.

Roligt att få thailändska födelsedagspresenter 🙂 Som en oljemassage 1 h hos massören på gatan, det vill jag också ha när jag fyller år.

Dansstopp i poolen! Blev lite nyp mig i armenkänsla på det. Ett gäng ungar varav tre egna skrattar och dansar och musiken pumpas ganska högt ifrån Bosen på terassen. Temperaturen är 30 grader och klockan.16 en torsdag i mars. Livet alltså, livet!

Svensk taco, alltså det är sååå gott när man inte äter det så ofta. Första gången för i år = såååå gott! Uppskattades av alla, barnen frågade flera gånger är det verkligen svenska chips 🙂 Ibland värdesätter man det lilla. De åt även glass senare med tacochipskrisp på haha.

Igår när jag svängde förbi tanten på gatan och skulle beställa lunch så tog hon upp beställningen och satte sig på cykeln och drog iväg. Kom tillbaka efter en liten stund, handlat något hos lokalhandlaren antar jag och började att laga min mat. Haha, det gäller att inte ha bråttom.

Planterade om vår bougainvillea då den växer och växer. Jag vill inte vara med om att trädgårdsmästaren kommer och kapar den igen som hände för ett par veckor sedan. Hoppas bara den piggnar till, blev så himla hängig direkt efter flytten.. Fick ny jord och massa vatten så nu hoppas vi på det bästa.

Jobb på terassen på kvällen hör till vanligheterna hos oss. Ganska så skönt att runda av kvällen och man tillbringar ju hellre eftermiddagen och kvällen med kidsen i poolen, på andra äventyr eller på en trevlig restaurang än bakom denna skärm.

Snart helg då, hoppas ni har en skön helg framför er!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.