3 inspirerande träningskvinnor

0

Idag tänkte jag dela med mig av 3 kvinnor som inspirerar mig, de arbetar alla inom träningsvärlden. De inspirerar mig med träning men framförallt med tänkvärda ord och resonemang om livet i övrigt. Hoppas du med hittar någon att inspireras av 🙂

Susan Rydmyr

Personlig tränare och kostrådgivare som driver Shapes Gym i Linköping. Fantastisk kvinna som får det att bränna riktigt i musklerna och skrattgroparna. Ärligt talat så blir man nästan rädd när man träffar henne, jag har aldrig sett en kvinna med så mycket muskler. Jag har fått förmånen att ha några pt-pass med henne och längtar efter flera framöver. Susan arbetar med pt/kostrådgivning på plats i Linköping och även online.

Följ Susan på socialamedier, träningspepp och många tänkvärda citat.

FB:Susan Rydmyr Rydmyrnator

Intsagram: @susanrydmyrcoach

Olga Rönnberg

Olga driver den populära siten mammafitness.se med pt-online och mammabootcamp. Olga är en fantastisk kvinna som är Pt-Olga med hela svenska folket. Hennes nya sida mamma.fit som är ett webmagasin sprutar ut massa bra artiklar som ofta faller mig i smaken. Olga har mycket raka och ärliga fakta om kost och träning.

Följ Olga, träning och kost tips.

FB: Mammafitness

Instagram: @mammafitnessweden @olga_ronnberg

www.mamma.fit

Lovisa ”Lofsan” Sandström

Jag fastnade framförallt för Lofsan när jag började att lyssna på Träningspodden och följer henne sedan dess i flera sociala medier. Lofsan arbetar med allt inom träning och hälsa. Hon driver Lofsangruppen och har ett gäng kompetenta kollegor som arbetar med kost/träning uppföljning online och även på plats i deras studio i Stockholm. Lofsan är en flitig föreläsare, syns ofta i tv 4, är med på träningsresor och mycket mera.

FB: Lofsangruppen

Instagram @Lofsangruppen @Lofsans @Träningspodden

Lofsangruppen.se

Träningspodden

Lofsan.se

IMG_8972

Jag och Sigrid på X-Force i Linköping i somras

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.