Glad påsk!

0

Glad påsk där ute, hoppas ni alla njuter av en härlig påskledighet! Vilket väder, det är ju helt galet vad varmt och skönt. I går morse gick jag och en kompis på en långpromenad och det kändes som man hade sommarsemester. När man uppe innan dagen riktigt satt igång och bara kan njuta av att det här kommer bli en varm och skön dag!

Själv känner jag att vi inte har kommit in i vardagen på riktigt sedan vi kom hem och längtat efter långledighet som alla andra gjort inför denna påskhelg. Jag har liksom inte jobbat så mycket så det känns riktigt skönt att vara ledig i så många dagar, hoppas ni förstår vad jag menar för känner att det låter lite konstigt. Vem vill inte vara ledig liksom(?) Haha. Blir skillnad när man är egenföretagare också, det är ju ingen som betalar för att man är ledig, som när man är anställd och bjuds på massa lediga helgdagar utan att det påverkar sin inkomst.

Förr i tiden (som är för mig tiden innan vi hade barn, så för typ 8 år sedan) så skulle jag aldrig kunnat vara ledig i 5 dagar utan att ha åkt någonstans. Det hade verkligen varit att slösa bort tiden att bara vara hemma. Man hade kunnat få till en långweekend i en trevlig storstad eller tagit någon extra semesterdag för att kunna åka en vecka och chilla någonstans. Det är just den känslan som kommit ifatt mig denna påsk.

Jag följer många restokiga människor i sociala medier och som har resebloggar och det känns som alla utom jag är på resande fot just nu.. Haha! Så härligt för dem och så härligt för mig som kan inspireras av alla underbara bilder men ändå med lite aviskänsla.

Funderar på att ta äldsta dottern och åka till Ullared för att hitta på något, vi får se vad som händer. Jag hoppas som sagt att du njuter av ledigheten! Jag vet att jag inte alltid är som alla andra. Jag har däremot haft massa tid att ladda upp bilder ifrån årets långresa så det kommer komma en hel del reseinspiration från tex. Pattaya i Thailand snart. Pattaya är perfekt som utflyktsmål ifrån Ban Phe om man vill ha lite shopping, vattenland mm i några dagar.

Vad fint vi bor egentligen, ibland måste man påminna sig själv. Jag älskar promenader vid havet men att promenera längs vattnet och sjön hemma är inte helt fel det heller!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.