Strandhäng i Kamala

0

Vädret var riktigt grått och trist när vi vaknade idag. Då är vi familjen segare än segast att komma till frukost ska jag säga 🙂 Tur att den inte stänger förrän kl.10.30. Efter frukost så gick jag, Vilgot och Saga på en promenad längs stranden. Perfekt att dra vagn då strandpromenaden var cement lagd norrut. Glass fick bli mutan för att hålla 2 barn kvar i vagnen en stund. Det gick ganska så bra förutom när vi träffade på en och annan hund då vill Vilgot hoppa ur och titta lite extra.

Ikväll åt vi middag på Fino Restaurant & Grill, Sunwings lite ”finare” restaurang som ligger på stranden. Trevligt och gott, här kan man få en rejäl köttbit som man vill ha den och så får man välja tillbehör som bearnasie, aioli, sallad, wokade grönsaker, pommes, potatis mm. Något högre priser, men det var det värt för att slippa Minidiscot haha.

I och med att björnshowen med efterföljande minidisco och kramkalas med Lollo och Bernie börjar kl.18.45 varje kväll (förutom onsdagar) så finns det inte en chans att få barnen att inte vara med på aktiviteterna. Scenen ligger ju precis i/vid restaurangen. Barnen tycker såklart det är jättekul men vi vuxna börjar tröttna lite på Minidisco 🙂 🙂 🙂 Så ikväll låtsades vi som det inte var något discot för att slippa bli kallad för J-vla mamma under hela middagen av vår blivande 6-åring som lärt sig så många trevliga ord på sista tiden. Jag förstår verkligen vad som menas med att 6-årsåldern är lilla tonåren. Det kom som ett j-vla mammabrev på posten om man säger så, puh. Vi hade en jättetrevlig middag och barnen fick teckningar och pennor på restaurangen och var som små ljus, jippi.

Bild ovan, strandpromenaden i Kamala

img_4094

Den internationella lilla killen. Nu har han lärt sig både vad icecream är och säga bye bye. Hans ordförråd består av mamma, mamma, mamma, pappa, ja, nej, bye bye. Sedan förstår han ju väldigt mycket, nästan allt vi säger och nu även lite engelska fraser 🙂 Han vet mycket väl hur en glassbox ser ut också, han blir skogstokig om han inte får en glass när han väl fått syn på boxen haha. På torsdag så blir han 1,5 år, det är galet vad tiden går fort.

img_4095

En av Sagas favoritglassar, vattenmelonglassen

img_4098

Så här glad blir jag när jag äter glass 🙂

img_4101

Strandinformation, på vilka 10 % av stranden där det får vara solstolar, parasoll och massage typ

img_4103

Mysig promenad med dessa små godingar

img_4108

Vilgot mest imponerad av jetskierna

img_4112

Vår terass är super, smidigt att bo så nära poolen

img_4117

En liten katt

img_4118

Dagens middagstips på Fino Restaurant & Grill

img_4122

Vilgot och jag på Fino Restaurant & Grill

img_4130

Liten Hello Kitty vid bordet

img_4132

Bus och bus

img_4137

En underbar man

img_4141

Tournedos med bearnaise, grönsaker och pommes bredvid

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.