Underbara Phu Quoc

0

Det känns som vi äntligen har kommit i fas på resan, så skönt 🙂 Alla mår bra, sover om nätterna och somnar på kvällarna. Det tar ca 5 dagar tycker jag innan hela familjen har kommit i fas med jetlag. Mitt tips brukar alltid vara att om man ska besöka en storstad så ska man inte göra det direkt om det är många timmar i tidsskillnad.

Jag tycker att det är lättare som familj att komma i fas på ett sol och bad resmål. Om någon är trött, kan man sova i skuggan och alla är glada för att få bada och så. I en storstad så blir det lättare lite rörigt då man helst vill uppleva så mycket som möjligt på kort tid.

Nu blev ju vår start på resan ännu värre då min man blev sjuk.. Vi var också förbereda på att vi var jetlaggade och valde ändå att uppleva Ho Chi Minh City direkt. Framförallt för att det var bäst för resrutten då vi inte kommer tillbaka dit något mera utan flyger från Da Nang direkt till Bangkok.

Idag blåstes supbrädan upp, Saga och jag gjorde premiär ute i havet. Det gäller att hålla balansen. Nu gäller det bara att träna och träna för att få lite flow 🙂

I kväll åt vi på en jättemysig restaurang på stranden på Mai Spa Resort, det tog 7 minuter att gå längs stranden söderut ifrån vårt hotell Saigon Phu Quoc Resort. God mat och god service, I Love 🙂 Vi passade även på att göra en liten prischeck àla Phu Quoc. Ikväll gick familjens middag på ca 360 sek. 2 öl, 3 läsk, 2 pizzor, 1 spaghetti bolognese, 1 nudelrätt och en kyckling/ris rätt. (den här restaurangen var thai och internationell annars brukar det alltid finnas någon Vietnamesisk nudelsoppa på menyn för ca 30 sek)

På väg mot premiärturen i havet

Lunch på hotellet

Nöjd kille, snacka om att knappt hinna äta i badandet

Ni ser vilken Vietnamesisk mat våra barn äter va, hahaha

Sällskap på gymmet

Räkor med vitlök och peppar

Rambut, ny frukt för oss. God och roligt skal att leka med!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.