Börjat packa

0

Yes, idag åkte både adventsljusstakarna och resväskorna ner från vinden 🙂 Härom dagen konstaterade jag att när man ska iväg på långresa (3månader) så är inte själv packningen den stora förberedelsen utan mer förbereda i huset. Vi har min fantastiska pappa som är husvakt men det krävs ändå en hel del fix. Jag får lite samma ”boa”-känsla som när man väntar barn. Man vill att allt ska vara i ordning. Lämna huset rent och fint!

När jag tex packar barnens kläder inför resan så blir det samtidigt en garderobrensning. Semesterkläder, urvuxna kläder, massa kläder som råkat hamna lite småsmutsiga som hamnar i tvätthögen som bara växer. Vid varje gardeobrensnig så kommer ju alla dess omaka strumpor fram också, helt sjukt. Känns som vår tvättmaskin äter strumpor. Så som ni hör så är själva packningen av barnens kläder det som tar minst tid i jämförelse med allt annat garderobsröj..puh..samtidigt som det är självförvållat. Skön känsla iallafall när det är check på kidsens 3 garderober!

Jag brukar alltid vara ute i god tid med att kolla av solkräm, uvkläder, reseapotek, proteinpulver mm och beställa det så man har det klart när man ska packa. Det har jag även gjort denna gång, heja mig 🙂 Dock insåg jag idag att jag skulle behöva varsin uv-keps till småkidsen då de var rätt så urtvättade. Skulle in och beställa då jag konstaterade att efter denna galna Black Friday Week så tar frakten typ 10 arbetsdagar. WHAT! Så blir att försöka hitta uv-kepsar på stan, vi får se hur det går.. Uv-kläder är något som jag tycker ät jättesvårt och dyrt att hitta utomlands så vill ha med mig det hemifrån.

Det blev iallafall väldigt mysigt med ljusstakarna och stjärnorna helst nu när det kommit lite snö ute 🙂

 

Vår kära tvättstuga, känns ibland som man fastnar där på helgerna 🙁

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.